Hallo allemaal,

Het schooljaar is weer begonnen dus we mogen weer aan de slag!
In deze nieuwsbrief lees je de belangrijkste dingen die je moet weten voor komende periode

Sensei Roy neemt de jeugdles over

Een aantal van jullie hebben het deze week al te horen gekregen.
Sensei Ron heeft een ernstige blessure aan zijn knie. Om deze reden zal Sensei Roy de jeugd lessen over gaan nemen. Sensei Ron zal aanwezig zijn waar hij kan om de leerkrachten mee te helpen en van tips te voorzien.

We willen Sensei Ron heel veel beterschap wensen komende tijd!

Contributie voor de nieuwe leden gaat omhoog

In overleg met de leerlingen hebben we een keuze gemaakt met betrekking tot de contributie. We gaan per direct de contributie verhogen voor nieuwe leden. Dit geld enkel voor de volwassen lessen.

Door deze verhoging kunnen we twee belangrijke ambities waar gaan maken in de dojo.

  • Maximaal 20 leden: Omdat de lessen echt bedoeld zijn voor persoonlijke ontwikkeling vinden wij het belangrijk dat we ook echt persoonlijke aandacht voor de leerlingen hebben. In de huidige setting groeien we dus door tot maximaal 20 volwassen leden. Hierdoor kunnen we les geven zoals wij dat graag willen zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Ontwikkeling online platform: Veel leerlingen willen thuis oefenen. We hebben hiervoor een online platform gevonden en gaan dit vullen met oefen materiaal voor thuis. (dit platform is er straks ook voor "online-only" leden)

Bij aankondiging van de verhoging hebben een aantal bestaande leerlingen aangeven deze verhoging ook in hun bestaande abonnement te willen. Bij deze wil Sensei Bas aangeven dat dit zeker mag maar niet hoeft!

De leerlingen die aangegeven hebben de hogere contributie te willen betalen in hun bestaande abonnement. Hartelijk dank!

Ontwikkelingen Online Platform

Komende periode maken we drie kwaliteitsslagen

1) nieuw lesprogramma voor de kinderen. Dit programma is inmiddels af en focused zich op de 4 pilaren van martial arts die kinderen en nieuwe leerlingen het meest helpt met hun persoonlijke groei. Hierover later meer

2) zelfde stap voor volwassen programma. Ook het volwassen programma krijgt een nieuw draaiboek waarin we focussen op de 5 levels van Ichigendo, en deze op een nog betere manier kunnen onderwijzen

3) online platform. Wanneer het draaiboek van de volwassenen af is gaan alle peilen op het online platform. Hier komen de levels 1 tm 3 in te staan om mee te beginnen. Dit platform is toegankelijk voor alle volwassen leerlingen, en is apart toegankelijk voor mogelijke online studenten.

Holistische Martial arts

Last but not least een kleine afsluiter

Ichigendo is een martial arts school voor mensen die een stukje diepgang zoeken. Dat wil zeggen dat de martial arts die wij geven een holistische kunst is.
Wat wil dat zeggen?

Dat wil zeggen dat de lessen die we leren in martial arts direct te gebruiken zijn in het echte leven. Je leert hoe je eigen hoofd, lijf en geest werken. Je leert omgaan met wat op je af komt, dieper contact te maken met jezelf en met anderen. Je leert omgaan met je eigen angsten en triggers en leert stappen maken in het omgaan met trauma in je geest en lichaam

Dank je wel voor het lezen!
Zoals gewoonlijk, als jullie vragen of suggesties hebben laat het vooral weten.

groetjes Sensei Bas